rólunk

A MASINA szerviz egy helyszíni kiszállással 
működő vállalkozás számítógépek, laptopok és hálózati eszközök karbantartása, fejlesztése, összeszerelése és frissítése céljából.
Immár több, mint 10 év megszerzett szakmai tapasztalattal rendelkezünk számítógépek, notebookok, hálózati eszközök javítása és üzemeltetése terén. Szolgáltatásaink során törekszünk arra, hogy azok költséghatékonyak és az elvárásoknak 100%-ban megfelelőek legyenek. Számunkra nem létezik lehetetlen, a problémák helyett azok megoldására fókuszálunk ügyfélbarát hozzáállással és garanciavállalással. Segítünk a megfelelő és kedvező árú termékek felkutatásában és beszerzésében, illetve odafigyelünk, hogy azok a leghosszabb garanciális idővel rendelkezzenek.

Masina
Masina

Általunk összeszerelt és javított számítógépekre, javított laptopokra, illetve az összes egyéb szolgáltatásunkra garanciát vállalunk! 
Segítünk a megfelelő hardverek és szoftverek kiválasztásában, hogy azok az elvárásoknak minden téren eleget tegyenek. Munkánk a szenvedélyünk, gyerekkorunk óta foglalkoztat az informatika világa, mindenféle gépezet szétszerelése, majd összerakása.
Vállaljuk kisebb üzleti egységek hálózati kiépítését és rendszergazdai igényeit is, mint pl. orvosi/fogászati rendelő, kávézó, ügyfélszolgálat, átvételi pont, fodrászat/kozmetika,vegyesbolt.
Keress bátran!

 

                                                                                                      rólunk    szolgáltatások    kapcsolat

Built with Mobirise website template